Livet19

Kontaktproblem!!
! ! ! Inte då ! ! !
Men hur fick dom in strömmen i trån

Vart ju lite knepigt i veckan med Bhonus på Aveny, läkarbesök på fredagsmorgon o Pärrkarna på lördan.
Fanns lite risk för 'okörbarhet' på fredagsmorgon.....samt så sa ju alltid morsan att man skulle vara nyduschad, rena strumpor o kalsonger o sånt då man for till läkarn, o dusch har jag ju inte.
Mjae är lite rädd om körkortet också så jag 'hoppa' Bhonus för säkerhets skull ;o(

Har ju börjat fått lite olater på morgon (12 snåret) ligger gärna o drar i nån-några timmar ;o) efter att väckarn ringt.
Så jag tänkte att jag tar mobilen den lever om så "#¤%& att man flyger rakt upp och det är omöjligt att krypa tillbaka i samma läge igen.
Dom skramla båda mobilerna o väckarn inom nån minut och upp, in i duschen, nya strumpor o kallingar, precis som morsan skulle önskat, normalt brukar jag byta kallingar samtidigt med lakan, varje skottår.
Lakana är lagoma då, det 'smäller' i dom när man 'bryter ihop dom' (skottår ju).
Och man skall ju inte ha gamla kallingar till nya lakan så klart.
Men den här gången vart det ett x-tra byte, skulle ju fotas ju.....
Jo har ni kollat 'fotningen' 25.94 sek in ;o)
Skulle vara där 'halv', 20-minuters resväg, så jag for 'kvart i', 25-minuter reserv!!!
Har ju fått 'ÅNN'
Kom faktiskt iväg i tid.
'5 i' var jag tillbaka!! hade glömt att jag hade 'nätt' i tanken och tomt i reservdunken och skulle fylla på lite innan jag for, så jag med säkerhet nådde macken.
Dunken, tratten, ?!?!? lyckades söla i några liter i tanken, resten över armarna, så det vart till at rusa in o smeta ut litegrand.
'Vräkte' i 10-liter på macken, hade kanske inte tidsnöd men reservtiden var borta.
Så far jag hemåt!!!
Kommer i höjd med 'läkarmottagningen' i Högsjö!! "#&/) faen var ju till Sjukhuset i H-sand jag skulle
Mjae hann prick iaf, men får nog ta och lägga på några minuter x-tra i 'reservtid'.
Men det där med kallingarna var ju totalt onödigt, då jag skulle fotas inne i ögat, jag hade ju t.o.m. rakat mej på båda sidorna, totalt i onödan, hade säkert räckt med den ena sidan.
Men Pärrkarna på Erikslund vart det iaf. resan dit vart ju inte så dyr då jag ju ändå skulle till Clas Olsson ;o) (bara att slinka, in nästan på vägen förbi ju, Erikslund alltså)
ÄNTLIGEN kom jag ihåg cirkulationspumpen som ju hade förträffligheten att kapsejsa just under 'kallveckan', faenskapet, så jag fick leta åt vad jag hittade i el-element samt ha ugn på!!.
Hittade en liten diodlampa (igen) för 49å90 OCH en större diodlampa för 49å90 å lysä som sola ramlä ner, samt några olika batteripackar o sånt ;o)
Ny jävl#¤ imej kom köplusten, Biltema Rusta ÖB, se upp där borta nu kommer jag
Tångampermetern som jag ALLTID önskat mej, lite skruv,..6....mm samt det man 'stoppar' 'sex-skruven' i , och några 9å90:s nyckelrings-diodlampor slank ner i farten.
På Rusta hitta jag en väska med lödgrejer för 'sixtinajn' (fasiken va mycke 6 det blir då man är handlingskraftig) och en 'vajer-haspel' för tre-nittiniä, och som kronan på verket, en 'sminkväska' genomskinlig, för kronan jämt ;o) phuuu ;o) livet leker, bara 'rölappa'.

Ähh hum mhm man måste ju skala fram dom enskilda ledarna för att kunna mäta med tångampermetern, å gu va jag skala, å gu va tunn isoleringen ä.
KONTAKT!! jo nog fick jag kontak nog, håret har inte slaknat ner ännu.
Grappar ha ju problem med att 'dra ur'.

ÅNN!!! Åldersbetingad Nedsättning av Närminnet !!